IRODA KÖLTÖZTETÉS, ÁTRENDEZÉS

Az elmúlt években irodaházak építésében és átadásában jelentős ugrást produkált Budapest. Szinte egész városrészek változtak így meg, befolyásolva Budapest népesedését és gazdasági mutatóit. A multinacionális cégek terjeszkedése, bővülése, néha pedig az összeszűkítése kínál nekünk foglalkoztatottságot. Az irodai költöztetések teszik lehetővé, hogy megmutathassuk képességeinket, kreativitásunkat, elhivatott ügyfél-centrikusságunkat.

Irodaköltöztetéseink alatt a meglévő irodabútorok, berendezések és a hozzájuk kapcsolódó felszerelések áthelyezésére történő szolgáltatások teljes skáláját végezzük. A szolgáltatások közé tartoznak az átszervezési munkák előkészítése, lebonyolítása, a szállítás, be-, és kirakodás, raktározás, csomagolás. A csomagolásokhoz biztosítunk új illetve újrahasznosított dobozokat, különleges csomagoló anyagokat, sőt speciális állagvédelmet nyújtó anyagokat is használunk. Az elektronikai, törékeny berendezéseket gondosan védett buborékfóliával látjuk el, a speciális kezelést igénylő tárgyakat pedig gondos csomagolással, ládaszállítással bonyolítjuk. Az irodaköltöztetésben résztvevő csapatunk páratlan szakértelemmel rendelkezik a munkaállomások, rendszerbútorok szétszerelésében, mozgatásában és összeszerelésében, ami nagy előnyöket jelent számos ügyfél számára. Bejárással, tárgyalásokon való aktív közreműködésünkkel hozzájárulunk a meglévő, illetve a leendő iroda területekre történő mozgatási feladatok akadálytalan kivitelezéséhez. Átfogó támogatást nyújtunk az irodaterületek csökkentésével, illetve növelésével kapcsolatosan felmerült dilemmák megoldásában. Professzionális irodai, áthelyezési, tanácsadói megoldások kidolgozásával a konkrét elképzelések, követelmények szem előtt tartása mellett dolgozunk. Együttműködésünk kiterjed az összes érdekelt féllel történő kapcsolatfelvételre, annak biztosítása érdekében, hogy még a költözés előtti időpontban az aggodalomra okot adó minden egyes kérdés megválaszolva legyen. Rugalmas munkaütemezésünkkel lehetővé tesszük minden nagy vállalat számára, hogy munkaállomásait, tárgyalóit és irodahelyiségeit akkor mozgatjuk, amikor az a legkevésbé befolyásolja a munkafolyamatokat.

Tudjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége függ a vállalkozásunk, felszereléseink minőségétől, a munkaerőink képességeitől, ezért vezetőnk egyik sajátossága, hogy folyamatos fejlesztésekkel és továbbképzésekkel fejleszti cégét. Az Elite Movers Magyarország elkötelezett célja, hogy a foglalkoztatott munkatársait folyamatosan képezze, ezzel növelve a szolgáltatások sikerességét és növelje a cég munkateljesítő képességét. Képességeink és az alkalmazkodó ütemezéseink teszik lehetővé, hogy még a legnagyobb kereskedelmi egységeket, kórházakat, iskolákat is úgy tudjuk költöztetni, hogy az minél kevésbé befolyásolja a működési műveleteket, üzleti tevékenységeket. Gondoskodunk arról, hogy a költözésben résztvevő vállalatok életében a legminimálisabb időkiesés történjen meg, miközben úgy végezzük munkánkat, hogy minden egyes berendezés sérülésmentesen érje el a célhelyét. A projektfeladatok alatt nagy hangot fektetünk a költözésben résztvevő vállalati munkatársak egyedi igényeinek teljes körű kielégítésére, hiszen egy vállalat működése nagyban függ a kollégák komfortérzetétől. 

Iratmegsemmisítést hivatalos partnercég igénybevételével végezzük, melyről dokumentáció is készül. A leselejtezett bútorok elszállítása, a csomagoló anyagok és szemét kezelése is a tevékenységünk része.

Bevált kereskedelmi költöztetők lévén, cégünk nemcsak munkaerő-és pénzügyi stabilitással rendelkező sikeres irodai mozgatások lebonyolítója, hanem teherautó-flotta kapacitásunk és speciális felszereléseink birtokában, biztosítani tudjuk a minden igényt kielégítő komplett szolgáltatásainkat.

Ígéretünk egy munkaidőhöz alkalmazkodó, zökkenőmentes költözés lebonyolítása.

irodahaz_költöztetes
konténerek_állagmegóvása

KIEMELT AJÁNLATAINK

ÜGYFELEINK ÍRTÁK RÓLUNK

MUNKATÁRSAINKKAL MEGKÖNNYÍTJÜK KÖLTÖZÉSÉT!