LAKOSSÁGI KÖLTÖZTETÉS

Magánemberek költözése

A népvándorlás idején egész népek költöztek Ázsia belsejéből Európába. A magyarok más rokon népekkel együtt a Kárpát-medencébe költöztek Keletről. Ők annak idején közösségben együtt, egymást segítve oldották meg az ezzel járó teherhordásokat, ami 1 személyre lebontva nem jelentett nagy mennyiségeket. Azóta a világ számtalan változásai mellett a költözések típusai is jelentősen megváltoztak. Napjainkban már nem mindig van lehetőség családon, ismeretségen belül lebonyolítani a költözködést, így külső segédkezés beiktatásával szükséges megoldani azt. A folyamatos fejlődések mellett a költöztetés egy önálló szakmává vált, a szolgáltatóipar egy igen ismert és egyszerű vállalkozási formává nőtte ki magát. A múltban történő helyváltoztatások nem jelentettek akkora aggodalmat, stresszes helyzeteket, mint napjainkban a XXI. századi leterhelt életvitelünkben, ezért ez a szolgáltatás kiegészült sok más hasonló tevékenységekkel, mely így a piaci versenyben egy komplex minőségi szolgáltatást jelent.

A lakosság kiszolgálására mindig kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen fontos számunkra a jó referencia. Életünk során a legtöbb megrendelésünk ajánlásokra épültek, mely részünkre a lehető legjobb visszaigazolást jelentik. Lakossági költözés során teljes körű tájékoztatást nyújtunk, arról, hogy hogyan képzeljük el az adott ügyfél elköltöztetését. Megtervezzük költözését a legapróbb részletekig! Csapatunkból egy fő a munka során folyamatosan kapcsolatban áll az ügyféllel, tájékoztatja a munkafolyamatról, esetleges felmerülő problémák, változások, kezelését bonyolítja. Személyes kapcsolattartója figyel a munka szakszerű és a megbeszélteknek megfelelően történő lebonyolítására, és annak ellenőrzésére is. Számunkra fontos a megjelenés, az első benyomás biztosítása, így nagy gondot fektetünk arra, hogy kollégáink ápolt, megnyerő külsővel vegyék fel a munkát Önöknél. Eszközeink a munkákra mindig tisztán érkeznek! Külföldi ügyfelekhez angol, német, orosz nyelvű kollégákat biztosítunk.

Fontosnak tartjuk az utókezelést, mely a költözés napja utáni első munkanapon történhet. Kollégáink ebben a szakaszban képeket fúrnak fel, apróbb, helyszínen történő asztalos munkákat végeznek, bútort szerelnek, szelektálnak, csomagoló anyagokat illetve szemetet hoznak el Öntől. Ennek igényéről feltétlenül tájékoztassa kollégáinkat.

Ajánlat kérése előtt, kérjük mérje fel a költöztetésre szánt ingóságait, készítsen fotókat! Felmérése alkalmával határozza meg a szállítandó dobozok darabszámát, bútorok típusait, mennyiségeit, vegye számba a nehéz-, törékeny-, különleges értéktárgyakat. A meghatározást az ingatlan típusával, illetve nm megadásával célszerű kezdeni.

Példa egy költözésre váró tetszőleges ingatlan paraméterezése:

Budapest I. kerületi 60 nm-es lakás, 4 emeletes házban, ahol a lift csak kisebb tárgyak szállítására alkalmas. A lakást 3 fő lakja, tartozékai: 15 könyves doboz, 10 ruhás zsák, 5 db edényes doboz, 1 db sarok ülőgarnitúra, 5 db falikép, 1 db mosógép, 2 db kerékpár ( amit a fsz-i tárolóból kell elszállítani ) 1 francia ágy, egy gyerekágy, 2 db íróasztal, 1 db dohányzó asztal, 2 db televízió,( A pontos ajánlatkéréshez ne felejtse megadni a lerakó ingatlan pontos címét sem! )

Árainkat minden ajánlatra egyedi díjszabás útján adjuk. Rögzített ajánlatot kérhet telefonon, vagy egy pontos és részletes leírás, illetve fotók elküldésével az ajánlatkérés fülre kattintva. Ajánlatkérésére néhány órán belül válaszolunk. Személyes helyszíni felmérést, különleges adottságokkal rendelkező ingatlanok, egyedi bútorzatok, nagyobb volumenű munkák alkalmával javasoljuk.

Ígéretünk, egy vidám hangulatú, gyors és megbízható költözés lebonyolítása.

lakossági_bútorlifttel
Lakásköltözés

KIEMELT AJÁNLATAINK

ÜGYFELEINK ÍRTÁK RÓLUNK

MUNKATÁRSAINKKAL MEGKÖNNYÍTJÜK KÖLTÖZÉSÉT!