NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS

Egy lakóhely változtatása egy idegen másik országba, legyen az magán vagy üzleti célú, mindenképpen komoly változást eredményező döntés, és számos átalakulást generál a benne résztvevő emberek életébe. Több szempontból is kihívás elé állítja a költözés alanyait, hiszen több száz vagy akár több ezer km távolságba történő költözés, rengeteg átgondolandó feladatot rejt magában. Az Európán belüli, illetve harmadik országbeli költöztetések magas kockázatot hordozhatnak, melyek egy jól átgondolt és megszervezett lebonyolítással csökkenthetővé tehetők.

Az Elite Movers csapata felkészült munkatársaival, szakszerű tanácsadásával és konkrét javaslataival képes arra, hogy az Ön költözése gördülékeny és életviteléhez alkalmazkodó legyen, akár külföldre irányul, akár külföldről Magyarországra tervezi azt.

A nemzetközi áthelyezésekben igen jól tudjuk hasznosítani a door to door kiemelt szolgáltatásunkat, ami mellé társul a vámkezelés és a munkavállalói áthelyezés teljes körű lebonyolítása. Relocations szervizünket megbízható partnerrel végezzük, vámügyintézőnk közvetlen kapcsolatot tart fent ügyfeleinkkel. Külföldről illetve külföldre irányuló szolgáltatásaink az ügyfelek igényeihez alkalmazkodva, lehetnek részfeladatok is, mint például indító, vagy érkező helyen történő be-, és kicsomagolások, vagy csak szállítások. A költözéshez kapcsolódó dokumentációkról, dobozok címkézéséről, listák készítéséről, angol és német nyelvet beszélő kollégákról mind mi gondoskodunk.

A budapesti hely ismereteink, illetve a kollégák kitűnő hely felismerő képességeinek köszönhetően kreatív kivitelezéssel oldjuk meg az országokon átívelő feladatokat, értéknövelő szolgáltatásainkkal minőségi megoldásokat kínálunk. Felmerülő kérdések, aggodalmak esetén javasoljuk a személyes felmérést, illetve a részletes ajánlatkérést, melyhez nagy segítségünkre lehetnek az ingóságokról készített fotók. Ezek csatolásával, pontos képet kapunk a költözés tárgyairól, mellyel biztosítani tudjuk rögzített árainkat. A távolságok, útdíjak, és egyéb változó költségek miatt, pontos felrakó és lerakó címre van szükségünk, ahhoz, hogy néhány órán belül elkészítsük egyedi szolgáltatási ajánlatunkat A megküldött fotókat, információkat bizalmas dokumentációként kezeljük, harmadik személynek át nem adjuk, a GDPR adatvédelmi rendelet értelmében az uniós polgárok személyes adatainak és magánéletének védelme céljából csak is a felkérésünk esetén, a költözés időtartama alatt használjuk. A feleslegessé szánt bútorok, selejtezésre, megsemmisítésre váró berendezések, költözéssel kapcsolatos szemét, illetve megmaradt csomagolóanyagok, dobozok elszállítását minden esetben tartalmazza ajánlatunk. Továbbá kiegészítő szolgáltatásainkat is ajánljuk figyelmébe. 

Szeretne még többet tudni rólunk, vagy a leírtakhoz képest különleges igényei vannak? Találkozzon mobil szakértőnkkel vagy kérje ajánlatunkat a kép jobb oldalán található AJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva.

Ígéretünk egy rögzített áras, országokon átívelő, biztonságos költözés végrehajtása.

nemzetközi-költöztetés-steyr-ausztria
nemzetközi_szállítás

KIEMELT AJÁNLATAINK

ÜGYFELEINK ÍRTÁK RÓLUNK

MUNKATÁRSAINKKAL MEGKÖNNYÍTJÜK KÖLTÖZÉSÉT!