ZÖLD KÖLTÖZTETÉS

Világunk globális környezetvédelmében, ebben a nagyon erős emberi termelési, fogyasztási rendszerben igen nehéz úgy élni, dolgozni, szórakozni, hogy valahol, valamilyen formában ne károsítanánk környezetünket. Mi emberek felelősséget kell, hogy viseljünk a saját magunk köré épített ökológiai társadalomban. Felelősségvállalásunk terjedjen ki károkozások megelőzésére, a károk mérséklésére vagy elhárítására, hiszen természetes környezeti értékeink végesek, és amelyek megőrzésére, fenntartására szükséges törekednünk.

Ebben a témában cégünk felelősségvállalása a fenntartható környezet védelmében és kialakításában mutatkozik meg, bár költözéseink során egy adott háztartás, vállalat elhivatottságához vagyunk kénytelenek alkalmazkodni, mégis munkánk során szem előtt tartjuk a környezettudatosság alapvető szabályait.

A környezetet szennyező, károsító kibocsátások csökkentésére és megelőzésére szolgáló eszközökkel dolgozunk. Nagy figyelmet fordítunk levegő szennyezettségének kímélésére, tehergépjárműveink és a személyszállító buszunk károsanyag-kibocsátása az EURO5 és EURO6 minősítéssel rendelkezik. Ezek a teherautók minősítései megfelelnek a legmagasabb európai környezetvédelmi szabványoknak, és ezekkel történő munkáink során minimálisra tudtuk csökkenteni a részecskék és a nitrogén-oxid (NOx) kibocsátási szintjeit. Figyelembe vesszük a Környezetvédelem Európai Uniós alapelvek közül az elővigyázatosság elvét, miszerint minden eszközzel meg kell próbálni a környezetkárosítás elkerülését. Bútorliftünk elektromos árammal működik, a környezetet közvetlenül nem szennyezi.

A szállítás mellett a fő profilunk a csomagolás, dobozolás. Anyagismeretünk birtokában tudjuk, hogy új papíralapú dobozok, csomagolóanyagok használatával a fa kivágásokat segítjük, ezért előnyben részesítjük az újrahasznosítható dobozok felhasználását és irodai munkánknál a visszafogott nyomtatások mellett a környezetbarát fénymásoló papírokat. Irodai munkánk során adatainkat, információ áramlásainkat informatikai eszközeinken bonyolítjuk.

Cégünk számára a csomagoló anyagok és dobozok újra felhasználása, veszélyes hulladékok, selejtezésre váró tárgyak szelektíven való gyűjtése nem okoz problémát. Irodák, vállalatok irodai megsemmisítéseit partnercéggel végezzük, melyről dokumentáció is készül. Költözések, szállítások alkalmával ezekről a lehetőségekről felhívjuk ügyfeleink figyelmét.

Számos olyan egyéni megoldásokat támogatunk, mely a minden napi ember számára is elérhető. Magánemberként figyelünk a hulladékok szelektíven való gyűjtésére, a tudatos és pazarlásmentes fogyasztásra, és a csomagolásmentes élelmiszerek vásárlását előnyben részesítjük.

Ahhoz, hogy sikeresen lépjünk a globális problémák megoldásában, az emberek gondolkodásmódjában kell változtatást elérni. Hiszünk abban, hogy ezekkel a környezet vigyázó tevékenységeinkkel és magatartásunkkal nagyban hozzájárulunk környezetünk megóvásához, egészségünk megőrzéséhez, és példamutatóként lépünk fel kollégáink, megrendelőink és konkurenciáink előtt is. Példamutatásunkkal, felelősségvállalásunkkal elősegítjük a felvilágosult látásmódot és a környezettudatos életvitel kialakulását. Továbbá elfogadjuk, és egyet értünk azzal, hogy a környezeti kár költségeit a kár okozójának kell viselnie.

Ígéretünk egy környezetbarát felhasználással folytatott költöztetés végrehajtása.

Irodai zöldköltöztetés
Környezetkímélés_AdBlue

KIEMELT AJÁNLATAINK

ÜGYFELEINK ÍRTÁK RÓLUNK

MUNKATÁRSAINKKAL MEGKÖNNYÍTJÜK KÖLTÖZÉSÉT!