BIZTOSÍTÁS

Balesetek néha még a legprecízebb munkafolyamatokban is előfordulhatnak, sőt véletlenszerű károkozás is történhet. Az általunk nyújtott biztosítás több, mint egy egyszerű CMR-, fuvarozó- vagy speditőr-felelősségbiztosítás. Ezek a biztosítások nem térítik azon árukárokat, amelyeket a speditőr vagy fuvarozó által elháríthatatlan esemény okozott (pl.: tűz, villámcsapás, közlekedési baleset idegen jármű hibájából stb.).A kár keletkezésében nem mérvadó a felelősség kérdése, csak az árukár ténye.

Az Elite Movers Magyarország pénzügyi szakértője egy speciális költöztetési biztosítást kínál és javasol, melyet a költözésben szereplő ingóságokra ad teljes körű, értékalapú fedezetet. Ha az általunk kínált biztosítást választja az Ön ingóságai valóban „háztól házig“ védve vannak, azaz fedezet alatt állnak a csomagolás, szállítás, raktározás, vagy például a fel- és a lerakodás ideje alatt bekövetkezett káreseményekkor is. 

Ezen felül rendelkezünk olyan általános felelősségbiztosítással is, ami a harmadik félnek okozott károkra nyújt fedezetet, vagyis, ha például a bérelt ingatlanban a költözés során megkarcolódik a padló vagy megsérül a frissen festett fal. Biztosításunkkal nyugodt lehet, értékei jó kezekben van.

Fontos megjegyezni, hogy teljes körű biztosítást csak az általunk csomagolt és szállított ingóságokra tudunk nyújtani. Ajánlatkérésénél kérjük jelölje meg biztosítási igényét.

biztosítás_ingóságra
biztosítás

KIEMELT AJÁNLATAINK

ÜGYFELEINK ÍRTÁK RÓLUNK

MUNKATÁRSAINKKAL MEGKÖNNYÍTJÜK KÖLTÖZÉSÉT!