BÚTOR-, ÉS VILLANYSZERELÉS

Bútorszerelés

A költöztetés folyamatában sokféle bútor kerül mozgatásra. Vannak bútorok, melyeket állagmegóvás céljából csomagolóanyaggal borítják, és vannak olyan bútorok, általában a gardrób szekrények, melyek helytakarékossági megfontolásból lapra szerelt állapotban tartják érdemesnek a szállításra.

A profilunkba a bútorszerelés nagyban beletartozik, hiszen a munka folyamán, ha kiderül egy-egy berendezési tárgyról, hogy a nyílászárókon nem férnek ki vagy be, akkor azonnali megoldásra van szükség. Kollégáink minden munkán kiváló minőségű szerszámokkal vannak felszerelve és felkészültek a hasonló esetekre. Az új bútorok hazaszállítása is lehet opcionális választás a költöztetői tevékenységben, és azok összeállítása és beállítása is természetes részünkről. A bútorszerelést önálló tevékenységként is végezzük.

 

Villanyszerelés 

Villanyszerelési munkálatokon a csillárok, falikarok és egyéb világítást nyújtó lakberendezési tárgyak le-,és felszerelését értjük. Önálló tevékenységként nem végezzük, csak is a költöztetést megrendelő ügyfeleink számára biztosítjuk. Villanyszerelési szakképzéssel 1 kollégánk rendelkezik, így a költöztetés megrendeléskor mindenképp jelezni szükséges a villanyszerelési opció igénylése. 

bútorszerelés a költözésben
villanyszerelés

KIEMELT AJÁNLATAINK

ÜGYFELEINK ÍRTÁK RÓLUNK

MUNKATÁRSAINKKAL MEGKÖNNYÍTJÜK KÖLTÖZÉSÉT!