FESTÉS, TAKARÍTÁS

Festés

A költöztetés gyakran találkozik más szakmákkal, sőt sokszor egy időben folynak a házak, lakások beköltözés előtti utolsó simításai és a bútorok szállítása. Mi a költöztetők, a szállítók ugyan szerencsés helyzetben vagyunk, mivel az utolsók vagyunk a sorban, ennek ellenére volt néhány alkalom, ahol együtt dolgoztunk festőkkel, villanyszerelőkkel, bútor asztalosokkal. 

Az ingatlant, melyből épp kiköltözik illetve ingatlant, amibe beköltözik tisztasági festéssel látná el, de nincs határidőre szakember? Szakmaértelemmel rendelkező festő kollégák tudják nálunk végezni a tisztasági festéseket azért, hogy a folyamat ne rekedjen meg. A festői munkákat kizárólag a költözéssel együtt vállaljuk, melynek vállalási árát személyes felmérés útján vagy fényképes ajánlatkérésre tesszük. Önálló tevékenységként nem működtetjük ezt a szakmát. 

Takarítás

Takarítói tevékenység szintén a költöztetéssel szorosan összefüggő munkakör, hiszen mindenki szeret igényes lakásba költözni, ahol már az ablakok, ajtók is tisztán várják a beköltözőket. Ezt a munkát is kizárólag a költözést megrendelő ügyfeleinknek végezzük. A takarítói munkákat női kollégáink végzik, akik a költöztetésben nem foglalkoztatottak. Takarítási tevékenységünk kiterjed a portörléstől az ablaktisztításig.
 

festés
takarítások

KIEMELT AJÁNLATAINK

ÜGYFELEINK ÍRTÁK RÓLUNK

MUNKATÁRSAINKKAL MEGKÖNNYÍTJÜK KÖLTÖZÉSÉT!